Dakwerken in Antwerpen

Heeft een storm je dakbedekking verwoest of heb je te maken met een dak dat kou van buitenaf naar binnen laat? Dan is het tijd om er iets aan te doen! Kies voor onze dakwerken Antwerpen die gestoeld zijn op een jarenlange ervaring en maak direct korte metten met de problemen in en rond je dak. Van je pannendak herstellen tot een geheel nieuw dak plaatsen en ook voor de isolatie van je dak ben je bij ons volledig aan het juiste adres.

dakwerker antwerpen

Nieuw dak

Is het dak van je woonhuis of appartementsgebouw aan vervanging toe? Laat dan je dak vervangen door een erkende vakman. We bieden je de beste diensten op het gebied van dakwerken in Antwerpen, waarmee je het comfort in huis verhoogt en ook de aanblik van je woning een stuk fraaier maakt. We kunnen alle soorten daken vervangen, zoals onder meer bitumen dakbedekking en pannendaken in de kleur en uitvoering die jij wenst. Wil je weten wat de kosten zijn van een compleet nieuw dak op je woning? Vraag ons dan snel om een passende offerte!

Dakrenovatie

Is de basis van je dakbedekking nog prima in orde, maar is een gedeelte ervan beschadigd door bijvoorbeeld een storm? Voorkom dan dat je te maken krijgt met wateroverlast of tocht in huis en bel ons snel voor een vakkundige dakrenovatie. We komen langs om de situatie te bekijken en te beoordelen en kunnen met deze informatie direct een plan van aanpak opstellen. Hiermee kunnen we al op korte termijn aan de slag gaan en je dakbedekking compleet herstellen. Ook onze professionele dakrenovatie is mogelijk bij vrijwel alle soorten daken.

Dakisolatie

Naast het plaatsen van een nieuw dak of het renoveren van je bestaande dak ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de plaatsing van een uitmuntende dakisolatie. Met deze isolatie van je platte of schuine dak kun je ervoor zorgen dat je eigen energierekening omlaag gaat en tevens bijdragen aan een beter milieu. In de meeste gevallen is dakisolatie niet eens vrijblijvend, want conform Europese en landelijke Belgische wetgeving ben je verplicht om je dak van een goede isolatie te voorzien. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dakisolatie bij jou thuis, neem je direct even contact op met Dakwerken in Antwerpen.